Maksuton itseluottamusta voimistava webinaari tulossa!

Maksuton itseluottamusta voimistava webinaari tulossa!

Tämä on kyllä haastavaa! Itseensä uskominen nimittäin. Vaikka olenkin petrannut huimasti tässä asiassa, niin miten se voi olla välillä niin vaikeaa! Sisällä oleva ääni mitätöi kaiken niin helposti, jolloin ei edes meinaa nähdä sitä hyvää ja oikeaa, mitä siellä alla on. 

Tuntuuko tämä tutulta? Monille tämä on arkipäivää ja siksi haluan antaa sinulle lahjaksi ilmaisen kurssin. Käymme läpi hyvin tärkeitä asioita, jotta saat itseluottamusta. Jotta kukaan ei voi horjuttaa uskoasi itseesi ja sinun omiin tuntemuksiisi. Toivon saavani auttaa mahdollisimman monta kanssakulkijaa löytämään sisäisen pulppuavan ilon ja uskon itseensä.

Olen tehnyt enkelten kanssa yhteistyötä lähes koko ikäni ja tämä kurssi sekä siihen liittyvä työkirjanen on valmistettu ilolla ja rakkaudella sinulle. Enkelit toivovat tämän kurssin tuovat sinulle lisää itseluottamusta ja rohkeutta kuunnella sisäisiä viestejäsi. Kurssin sisältö on rakennettu rakkaudella ja ilolla, joten tulet saamaan paljon myös hoitavaa ja inspiroivaa energiaa. Enkelit tulevat olemaan läsnä illassa ja tukevat sinua lempeällä rakkaudellaan. Ota askel luottamukseen turvallisessa ja rakkaudellisessa live illassa. Kurssi on maksuton. Tulet saamaan paljon tukea ja vinkkejä miten aloitat uuden suunnan elämässäsi.

Elämä on oikeasti ihanaa, se haastaa muuttumaan! On uuden aika ja on aika siirtyä ihmeiden ja rakkauden maailmaan. Muutos tuntuu kehossa, mielessä, ajatuksissa… kaikessa.  Kuinka sen muutoksen saa aikaan ja millä keinoin? Yhteisen illan aikana tulet saamaan ihania arjessa toimivia vinkkejä ja paljon voimistavaa ilon energiaa.

On täydellinen aika löytää hyviä syitä rakastaa itseään. Ja on aika löytää avaimia itseluottamukseen, jolloin myös aurasi värähtely muuttuu ja vedät voimakkaammin rakkautta ja hyvää oloa puoleesi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Klikkaa itsesi vain sisään maksuttomaan webinaariin. Saat ladattua itsellesi lisäksi työkirjan, joka on rakkauden ilolla sinulle tehty.

Webinaari toimii internetin kautta joten voit osallistua omasta kodistasi. Tarvitset vain nettiyhteyden ja olet mukana kurssi-illassa!

Odotan ilolla ja valolla enkelten kanssa yhteistä iltaamme.

Webinaarissa nähdään! Ihana, että aloitat jo ennen iltaamme tekemään 5 avainta itseluottamukseen – työkirjasen.  Ole kuulolla, tulet saamaan sähköpostia liittyen kurssi-iltaamme. Ensin sinun on tärkeä ilmoittautua mukaan jättämällä sähköpostiosoitteesi.

Rakkaudella, Tiina

Tässä sinulle vielä linkki.

Ilmainen webinaari     ( + työkirjanen)

2017-03-08T17:31:47+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa Maksuton itseluottamusta voimistava webinaari tulossa!