Kristalli-ihminen

//Kristalli-ihminen

Kristalli-ihminen

Miltä sinusta tuntuisi olla enkeli täällä maan päällä?

Katselisit maailmaa enkelin silmin ja näkisit maailman siten, kuin enkeli maailman näkee?

Hyppää kanssani tuohon maailmaan hetkeksi ja ollaan kuin Liisa Ihmemaassa jossa saamme ihmetellä ja ihastella kaikkea uutta. On ihana saada kulkea yhdessä. Lähdetään kävelemään tuota taianomaista polkua eteenpäin ja katsotaan mitä se tuo meille tullessaan…

Hei, huomaatko miten tuolla on kauniisti soliseva puro ja sehän laulaa matkatessaan! Minnehän se on menossa noin hyvän tuulisena?  Hei katso, tuolla on upea lintuparvi! Huomaatko miten niiden ympärillä on tuollainen valon hehku, aivan kuin se olisi neonvalkoista väriä. Ja tuolla on metsäkauriita, oravia ja paljon perhosia. Jokaisen ympärillä hehkuu valo ja tuon valon ympärillä on huikeita sateenkaaren sävyjä. Kukkasista huokuu lämpöä ja iloa. Voi, miten ne oikein sädehtivät omaa ainutlaatuisuutta ja olemassaolon riemua. Ruoho ja maa jalkojen alla tuntuu kutittelevan jalkapohjia kenkien läpi. Jokainen oksa ja korsi on kaunista elävää olentoa. Ne hengittävät ja tuntevat.

Ihmiset näyttävät äärettömän kauniilta ja jokaisen ympärillä hohtaa taivaallinen valo ja miljoona tukkivaa pientä valopalloa. Sydämet ovat kuin puhtainta kristallia joista heijastuu juuri omanlainen kaunis kuvio maailmaan. Nuo kristallikuviot muodostavat maailmaan eräänlaisen rakkauden kentän sekä virtapiirin, joka nostaa taajuutemme uuteen ulottuvuuteen. Huomaatko mitä tapahtuu, kun kristallikuviot yhdistyvät?

(Nyt ymmärrän vieläkin kirkkaammin, miksi sydämeni palo on auttaa ihmisiä uskomaan omiin tuntemuksiinsa, jolloin jokaisen oma ainutlaatuisuus pääsee näkyviin. Kiitos, että saimme katsoa maailmaa enkelin silmin.)

2017-10-27T23:26:29+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa Kristalli-ihminen

About the Author:

Olen positiivinen ilonlähettiläs, selvätietoinen ja –tuntoinen sekä -näköinen ja vuosia olen auttanut muita ihmisiä kohottamaan värähde- ja tietoisuustasoja erilaisin lempein menetelmin yksilö ja ryhmätasolla. Ilo, valo ja rakkaus sekä luovuuden voima viitoittavat tietäni ja näitä energioita haluan ohjata jokaisen löytämään itsessään.