Sielullinen värähde

//Sielullinen värähde

Sielullinen värähde

Maailmankaikkeuden suurin voima on rakkauden luomisen voima. Sen ääretön voima ulottuu kaikkialle. Ei ole yhtäkään koloa, ei mitään varjoa, mihin rakkauden luomisen voima ei ulottuisi.

Rakkauden luomisen voima pursuaa iloa. Se saa sydämen hypähtelemään riemusta, silmät tuikkimaan ja kädet halaamaan. Rakkauden luomisen voima on puhdasta, se kykenee olemaan kaikkialla ja ei missään. Jokaisella tasolla, kaikissa muodoissa, kaikissa rakenteissa, sillä on esteetön pääsy muuttamaan ja vapauttamaan alempivärähteinen energia.

Rakkauden luomisessa on mukana rakastava isä ja äiti. Heidän rakastavat silmänsä, heidän yhteinen sydämenrytminsä, heidän samaan tahtiin tanssivat jalat ja lempeydellä koskettavat kädet. Rakkauden luominen on maailmankaikkeuden symboli, jossa kaikki ovat yhtä ja jossa kaikki ovat läsnä. Tunnet olevasi muodoton, ilman aikaa ja paikkaa.

Rakkaus ei muista mennyttä, se näkee tämän hetken ja tulevan. Se katsoo ääretöntä kokonaisuutta jossa ilma, tuli, vesi ja maa ovat kaikki yhtä energiaa.

Jokaisessa ja kaikessa on rakkaudesta luomisen kyky ja taito, sen tuoma riemu ja ilo. Rakkaudesta luominen muuttaa maailman, kaiken siinä olevan ja elävän, koska muuta todellista luomista ei ole olemassakaan, ei ole ollutkaan. Uusi aika on aina ollut olemassa, se on aina ollut näkyvissä niille jotka näkevät, kuulevat, tuntevat, aistivat ja koskettavat sitä. Olemme voineet vain odottaa sydänten puhkeamista kukkaan. Aika on tarvinnut vain veden, maan, ilman, tulen ja rakkauden energiahenkäyksen, jotta maailmankaikkeuden vesi on kristallisoitunut.

Olemassaolon energia, rakkaudesta luodun veden ydin on aina puhdasta ja kristallinkirkasta. Ei ole olemassa minkäänlaista voimaa milloinkaan, joka voisi sitä ydintä valloittaa. Siksi on tärkeää löytää maailman pulppuavat vedet, vapaana virtaavat purot, lähteet ja tällä tarkoitetaan myös ihmisiä, eläimiä ja koko luomakuntaa.

Missä näet vapaana virtaavan puron, kuulet sen helisevän solinan, missä näet lähteen, maistat sen puhtauden, ja tunnet sen kirkkauden, on rakkauden äärettömyyden voima kaiken tämän takana. Maailman pintaa on voitu vahingoittaa, mutta ei milloinkaan sen ydintä. Tämä koskee kaikkea luomakuntaa, kaikkialla maailmassa. Ydin joka on rakkaudesta luotu on ikuinen ja vapaa. Maan sisältä pulppuaa uusi ravinto, uusi ilma täyttää maan, tuulet puhaltaa, maa muuttaa muotoaan, rajat siirtyvät rajattomuuteen ja niin löytyy jälleen rakkaudesta luotu ihminen. Löytyy sielut ja löytyy sydämet ja löytyy yhteinen kieli. Kaikesta pidetään hyvä huoli.

Tällä hetkellä ja tässä ajassa on tärkeä muistaa hymyn tuoma voima.
Hymy aukaisee ilon ja ilo on soliseva puro, joka toimii kanavana rakkaudesta rakkauteen, luomisesta luomiseen, sillä se ei tiedä muuta tietä. Sisältä pulppuava ilo ja ulkoa soliseva puro eivät tiedä muusta kuin vapaasta virrasta kohti iloa. Soliseva puro jossa on kivi tai este, se solisee vaan. Rakkaudesta luomisen ytimessä on kaikki tarvittava tieto. Jos katsot kukkaa jonka istutat maahan, jätät kastelematta sitä, näet miten se kuihtuu. Samoin tavoin käy itsellesi, ystävällesi, läheisillesi jotka jäävät huomiotta. Tämä tarkoittaa kaikkia luomakunnassa olevia. Ja kun palaamme katsomaan solisevaa puroa, se virtaa iloisesti eteenpäin, vaikka siinä olisi kiviä tai muita esteitä, se vain jatkaa matkaa omaa tietään.

Rakkaus on luonut sinulle fyysisen sydämen, joka kertoo kaiken oleellisen. Jokaisen sydän kertoo pieniä ja suuria tarinoita, joita olisi jälleen tärkeää alkaa kuuntelemaan. Sydän on ihmiskehon ääniaaltoinstrumentti, se tunnistaa erilaiset värähteet, muodot ja rakenteet. Puhtaimmillaan se kuulee kirkkaimmat ja korkeimmatkin sävelet, mitkä mikään muu elin ihmiskehossa ei tunnista niin selkeästi. Puhtaat ja kirkkaat ääniaallot avaavat sydämiä ja saavat ne puhkeamaan kukkaan, jota ihminen ravitsee, kastelee, ihailee ja rakastaa. Nämä ääniaallot kulkeutuvat kaikkialle kehoon, muodostaen myös ihmiskehon ympärille sielullisen värähteen.

Sielullinen värähde luo maailmaan maailmankaikkeuden sinfonian ja tämä sinfonia luo pyhän tasapainon.

Rakkauden lämmöllä

harmony-1229893_640

2017-01-23T14:51:28+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa Sielullinen värähde

About the Author:

Olen positiivinen ilonlähettiläs, selvätietoinen ja –tuntoinen sekä -näköinen ja vuosia olen auttanut muita ihmisiä kohottamaan värähde- ja tietoisuustasoja erilaisin lempein menetelmin yksilö ja ryhmätasolla. Ilo, valo ja rakkaus sekä luovuuden voima viitoittavat tietäni ja näitä energioita haluan ohjata jokaisen löytämään itsessään.