ELÄ UNELMIESI ELÄMÄÄ -löydä vankkumaton luottamus itseesi

ELÄ UNELMIESI ELÄMÄÄ -löydä vankkumaton luottamus itseesi 2018-01-22T17:07:52+00:00

Elä unelmiesi elämää!

Haluatko löytää elämäsi tärkeimmän ja rakkaimman ihmisen, jotta unelmiesi elämä voi alkaa?

Muutoksen tekeminen ei ole aina helppoa, sillä pitäisi muuttaa omia rutiineja ja tottumuksia. Tämä hauska, inspiroivaja innostava verkkovalmennus saa aikaa toivotun muutoksen ja se voi muuttaa koko elämäsi. On aika löytää rakkauden -ja inspiraation lähde sisältäsi.

Elä unelmiesi elämää

Minulla on sinulle ihana uutinen, nimittäin tämä verkkovalmennus on tarkkaan mietitty kokonaisuus. Jokainen osa-alue vaikuttaa sinussa siihen, että alat luottamaan ja uskomaan itseesi ja tuntemuksiisi, jolloin unelmiesi elämän on mahdollista toteutua. Sinusta tulee oman elämäsi Kuningatar, Jumalatar ja Valotar! Löydät itsessäsi sen säteilevän oman elämäsi tärkeimmän ja rakkaimman ihmisen, itsesi. Samalla energiatasosi tulee nousemaan ja sen myötä myös elämäsi kokonaisuudessaan tulee muuttumaan:  

 • Opit uudistamaan ajatuksesi ja totutut tavat toimia.
 • Opit kuuntelemaan aistejasi.
 • Ymmärrät mitä kehosi sinulle viestittää.
 • Opit rakastamaan itseäsi hymyssäsuin.
 • Saat rohkeutta luottaa itseesi.
 • Saat ymmärrystä sinuun vaikuttavista energioista.
 • Tiedät mikä on sinun unelmiesi elämä ja osaat toteuttaa sitä inspiroituneena ja ilolla.

 

 

Valmennuksen aikana kuljet ikään kuin hissillä ylöspäin, jolloin näkymät ovat uudenlaiset ja kokonaisuus on helpompi hahmottaa. Tiedät mitä haluat sekä tiedät miten unelmasi toteutetaan. 

Saat arkeesi uusia sinua voimistavia malleja, joiden avulla voit voida paremmin. Tämän valmennuksen muistat loppuelämäsi, sillä kun omaksut tärkeän itseesi uskomisen ja luottamisen taidon niin muutos on näkyvä ja pysyvä. Voiko mikään muu olla tärkeämpää kuin se, että sinä uskot itseesi, omiin aisteihisi ja tuntemuksiisi? 

Luottamuksen puute tuntuu ikävältä, mutta se on ajan mittaan jopa vaarallista! Sillä silloin omat sisäiset aistisi ”ovat poissa pelistä”. Etkö olekin kaivannut elämääsi jotain syvempää ja merkityksellisempää?

Löydät tuntuvan muutoksen jo neljässä viikossa! 

Liity mukaan elämäsi tärkeimpään verkkokurssiin –  tiedätkö, kun lähetin uutiskirjeessä tähän aiheeseen liittyen tietoa, sain valtavan määrän ihanaa palautetta siitä. Jokainen meistä haluaa elää unelmiensa elämää! Oletko ajatellut miksi vain harvat toteuttavat sen?  

Tässä valmennuksessa kerron, miten se on mahdollista. Valmennuksen aikana kadonnut inspiraatiosi ja ilosi tulee lisääntymään, jolloin ymmärrät miten tärkeää sinun on voimistua ja tuntea oma potentiaalisi.

Itseluottamuksen merkitys on ajankohtainen hyvin monien ihmisten elämässä. Muutospaineet ovat kovat, jos sisäinen ja ulkoinen tuntemus eivät ole harmoniassa niin se väsyttää ja kuluttaa energiaa aivan turhaan. Sisäinen viestintäliikenne tahtoo tulla esiin, näkyviin ja toimintaan, jolloin se voi auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Voin lämpimästi ja koko sydämestäni suositella Tiinaa. Tiinan lämmin ja kannustava ohjaus saa sinut uskomaan itseesi ja muuttamaan elämäsi suuntaa.

Toimitusjohtaja Mari Kärkkäinen

Luotan Tiinaan 100%:sti. Hänellä on luontainen kyky löytää kaikessa se ydin. Suosittelen Tiinan koulutuksia ja valmennuksia kaikille jotka ovat muutokseen valmiita, sillä muutokseen tulee varmasti sysäys.

Luontaistuoteneuvoja Emili Osara

 

 

Tiina on valoisa, energinen ja aurinkoa täynnä. Valmentajana ja kouluttajana hänen positiivinen sekä kannustava ja muutosvoimainen energia tuntuu ja vaikuttaa kaiken takana. Tiinan toimintatapa perustuu iloon ja hyvän lisäämiseen. Olen saanut häneltä 100%:sti tukea oman elämäni muutoksessa sekä oman luottamuksen vahvistamisessa.

Hyvinvointijohtaja Heidi Räihä

On aika tehdä muutos ja muuttua inspiroivalla tavalla muutoksen mukana.

 

Tämä valmennus on sinulle, jos kaipaat sisäistä hehkua ja haluat säteillä energistä oloa sisältä ulospäin. Ja kun haluat oppia luottamaan itseesi helpommin ja nopeammin, hymyssäsuin. Varmasti tiedät jo mitä et halua enää elämääsi, mutta miten sen muuttaisi ja miltä sen sijaan tuntuisi tällainen elämä:

Saat itseluottamusta: aamuisin heräät hymyssäsuin ja tiedät tekeväsi elämäsi valinnat itse.

Positiivinen tunne ja tietoisuus muutoksestasi, jolloin tahtosi luottaa itseesi vahvistuu.

Onnistumisen ihania kokemuksia: muutoshalukkuutesi sekä voimasi vahvistuvat.

Rohkeutta olla yhä enemmän oma itsesi.

Varmuutta toimia sisäisestä tuntemuksestasi käsin.

Lujaa tahtoa toteuttaa omaa elämääsi ja omia unelmiasi, ilolla ja inspiroituneena.

Luomiskykyä ja taianomaista elämää.

Valmennuksen avulla saat itseluottamusta ja sisäinen valosi saa kasvaa eivätkä ympäristön paineet enää syö energiaasi.

Itseluottamuksen merkitys on erittäin tärkeä ja kysymys kuuluukin miksi sitten me ihmiset emme luota itseemme: elämänmeno on täynnä kiirettä, stressiä ja jopa pelottelua. Pelottelun vaikutus näkyy ja tuntuu: emme uskalla luottaa omiin aisteihimme, koska ne on peloteltu pois päältä. Tuntuuko tutulta?

Luottamuksen oppiminen ja usko itseesi on nyt todellakin ajankohtaista sillä unelmiesi elämä odottaa sinua.

Valmennuksen aikana opit tekemään sinulle parhaat valinnat ja päätökset. Saat askel askeleelta ohjeet siihen kuinka sinusta tulee se vahva, voimakas, säteilevä ja onnellinen ja henkisesti vahva oman elämänsä Valotar. Jos elämässäsi on huonosti toimivia asioita, tunteita tai kokemuksia niin valmennuksen aikana opit muuttamaan niiden muodon toimiviksi tai jatkamaan matkaa… Ne kaikki ovat energiaa, joita voi muuttaa.

Ihana sinä, tiedän tarkalleen missä tilanteessa olet. Muistan elämänvaiheen jolloin oma luottamus itseeni ja omiin tuntemukseeni oli ikään kuin kahlittuna. Siksi olen kehittänyt tämän valmennuksen sinulle, joka haluat uskoa itseesi, omiin aisteihisi, tuntemuksiisi, sydämeesi ja sisäiseen valoosi. Haluan, että sinäkin saat elää unelmiesi elämää:

 • On tärkeää pysytellä uskollisena itsellesi kaikessa mitä teet, jolloin henkinen kasvusi nopeutuu ja itsetuntemuksesi lisääntyy.
 • Tulet huomaamaan, että asiat yksi toisensa jälkeen loksahtavat paikalleen, luonnollisella tavalla.
 • Voit kokea ihmeitä, kun uskot ja luotat itseesi. Kyllä vain, usko itseesi tuo takaisin luomiskykysi.
 • Tunteesi ja fyysiset aistimuksesi tulevat olemaan aitoja, sinun omiasi. Voitko jo nyt kuvitella miten upea vaikutus sillä on elämääsi…
 • Opit astumaan sisään avautuvista ovista ja jatkamaan matkaa niistä ovista joiden on aika sulkeutua.

Sinun kannattaa nyt hyödyntää tämä valmennus…

 • Opi ainutlaatuinen ja helppo menetelmä miten löydät itseluottamukseen ja säväytät myös ihmiset ympärilläsi muuttuneella olemuksella.
 • Unohda vaikeat ja raskaat menetelmät! Niitä et tule löytämään tässä valmennuksessa.
 • Voit osallistua sinulle mukavassa ja turvallisessa paikassa, vaikka olohuoneessasi.

Luottamuksen herättäminen itseäsi kohtaan on tärkein asia, joka kannattaa opetella, jotta voit elää vapaammin omaa elämääsi:

Usko omiin tuntemuksiisi.

Luota kehosi viesteihin.

Usko itseesi, jolloin teet niitä parhaita valintoja.

Hyvin yksinkertaista ja toimivaa. Seuraa sitä, mikä tuntuu hyvälle, mikä tuo iloa, missä sydämesi aukeaa eikä sulkeudu tai pelästy.

 Oma sisäinen kasvusi on sinulle tärkeää, jotta sielusi valo saa säteillä ja luoda sinulle unelmiesi elämän.

Maailmassa on upeat muutosprosessit meneillään. Sisäinen valosi pyrkii tulemaan näkyväksi ja se tekee tilaa itselleen.
Voit kokea näinä aikoina monenlaisia tunteita: Sinusta saattaa tuntua siltä, että paikkasi on jossain muualla, olet hämmentynyt tai sinusta tuntuu ettet saa olla se kuka olet tai sinusta tuntuu ettei sinua kuunnella jne.
Usko pois, sisäinen ihana valosi loistaa sisälläsi, vaikka tuntisit mitä. Valmennuksen aikana se saa voimaa, iloa, inspiraatiota ja rakkautta.

Sisäinen valosi toivoo sinun kuuntelevan itseäsi ja seuraavan omia tuntemuksiasi.

Osallistu tähän verkkovalmennukseen jos sinun tilanteesi on jokin seuraavista:

Mietit omaa suuntaasi.

Et osaa tehdä päätöstä siitä mitä seuraavaksi.

Haluat kasvaa henkisesti ja seurata sisäistä valoasi.

Haluat positiivisen muutoksen elämääsi.

Haluat luottaa omiin tuntemuksiisi.

Haluat luottaa, että elämä kantaa.

Saat selkeät käytännön askeleet mitä tehdä seuraavaksi.

Valmennuksessa käydään läpi lähtötilanne. Emme jää teorisoimaan ja jahkailemaan siitä mikä voisi olla maailman paras ratkaisu vaan lähdemme heti luomaan sinulle hyvää luottamusta itseesi, jolloin paras ratkaisu syntyy luonnollisella ja yksinkertaisella tavalla juuri sinulle.

Tie hyvinvointiin ja itseluottamukseen voi joskus tuntua raskaalta, joskus jopa mahdottomalta kulkea. Mutta tilanne ei onneksi ole niin paha kuin miltä näyttää. Ei ollenkaan, kun jätetään pelko pois ja otetaan luottamus tilalle.

Anna minun näyttää miten pääset kohti tavoitettasi ja saavutat energisemmän ja hyvinvoivan version itsestäsi! On aika antaa itseluottamuksen kasvaa…

Tuntuuko sinusta siltä, että oma sisäinen kasvusi on sinulle juuri nyt tärkeää?

Tee tilaa luottamukselle – kun opit tuntemaan itsesi, sisäisen voimasi ja taitosi, tulet löytämään upean tarkoituksen olemassaolollesi. Löydät sisäistä voimaa ja rauhaa toimia korkeimmaksi parhaaksi sekä itsellesi että muille.

 

 

 

” Hei, olen Tiina, olen kouluttaja, energiaparantaja, näkijä/tietäjä sekä ihanien Valottarien valmentaja. Autan sydämeni palolla ihmisiä löytämään uskonsa omaan itseensä, jotta he voivat elää unelmiensa elämää.

Haluan auttaa sinua löytämään sinun vahvuutesi ja hyödynnän siihen omia kykyjäni ja taitojani, jotta sinä saat parhaan mahdollisen hyödyn valmennuksesta. Olen läsnä ja tukemassa sinua koko valmennuksen ajan.”

 

Kuka minä olen ja miksi voin luvata tämän kaiken?

Nyt kun tiedät mistä ELÄ UNELMIESI ELÄMÄÄ verkkovalmennuksessa on kyse ja miksi haluan sinun sydämestäni onnistuvan, on tärkeää, että tiedät tämän takana olevan ihmisen, joka oikeasti välittää Sinusta ja siitä että saat uskosi itseesi jälleen voimistumaan sekä elämääsi positiivisia muutoksia.

Kun aloitat valmennuksen, en jätä sinua yksin, vaikka kyse onkin nettivalmennuksesta. Päinvastoin, haluan olla mukana joka askeleella tukemassa ja tsemppaamassa sinua.

Tämä valmennusryhmä on erityinen, sillä jokainen osallistuja haluaa oppia elämään unelmiensa elämää sekä jälleen uskomaan itseensä, siksi tulet saamaan ryhmän ainutlaatuisen tuen. On uusien ajatus- ja toimintamallien aika, jotka parhaiten tukevat sinua sekä maailmaa. Koska rakastan tehdä omaa työtäni sydämeni pulppuavalla ilolla, valmennus on iloa tuottava ja siihen ei voi osallistua suorittaen:

1. Uudenlainen maailma muodostuu uudenlaisten toimintatapojen ja ajatusten kautta.
2.Olen koonnut yksinkertaisen ja hyvin tehokkaan kokonaisuuden, jonka avulla muutoksesta tulee mahdollisimman mukava toteuttaa.

Mihin sitten tämän ELÄ UNELMIESI ELÄMÄ valmennuksen huikea teho perustuu -miten se eroaa muista valmennuksista?

Onnistumiseen on aina syy ja kerron sinulle niistä tärkeimmät:

 1. Valmennus on tarkkaan harkittu kokonaisuus. Jokainen valmennuksen osanen on tehty sydämen ilolla, joten valmennuksen energia on vahvaa ja lempeää vaikuttaen muutokseesi hyvin positiivisesti.
 2. Tarvitset korkeintaan 20 minuuttia päivässä ja voit tehdä harjoitukset mukavasti kotioloissa sekä työympäristössä. Voit viedä opit käytäntöön ja arkeesi samantien.
 3. Valmennuksen lähtökohtana on kannustava ja lämmin sekä rakkaudellinen ilmapiiri, jossa on turvallista olla ja helppo löytää onnistumisia. Harjoitukset tehdään hymyssäsuin ja silloin kaikki on helpompaa.

Teet vain kaikki harjoitukset ja tehtävät, suorittamatta.
Ja siinä kaikki.

Voisiko elämänmuutos enää helpompaa, nopeampaa ja yksinkertaisempaa olla?

Jos tavoitteenasi on päästä elämässäsi eteenpäin ja haluat elää unelmiesi elämää, lähde mukaan tähän valmennukseen. Kun lähdet mukaan, olet tehnyt jo upean päätöksen oppia luottamaan itseesi, aisteihisi ja kehosi viesteihin. Mikä ihaninta, tulet löytämään uudenlaisella tavalla tietoisuuden ja uskot itseesi sydämestäsi sekä sielusi sävelestä. Ja se on huikeaa!

Tarvitset muutoksen, joka näkyy ja tuntuu… ja pysyy!

 

Mitä ELÄ UNELMIESI ELÄMÄÄ -verkkovalmennus konkreettisesti antaa sinulle?

ELÄ UNELMIESI ELÄMÄÄ startti on 4 viikkoa kestävä ihana ja hauska lähtölaukaus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, päämääränä luottamus itseesi ja unelmiesi elämä.

Saat verkkovalmennuksen, jonka voit tehdä vaikka olohuoneessasi sekä sinulle parhaimpana hetkenä.

Ei aikataulustressiä tai suorittamista – harjoitukset tehdään ilolla.

Opit valmennusviikkojen aikana mm. seuraavia ainutlaatuisia asioita:

 Miten muokkaat ajatuksesi sinua voimistavaan suuntaan.
Kuinka otat ensi askeleet ja nautit askeleistasi sekä samalla rakastut elämään yhä enemmän.
​♥ Miten käynnistät energiavarastosi aivan uuteen uskoon. Saat käyttöösi aivan uutta energiaa!

 • ​Hymyilet paljon enemmän ja olet huolettomampi.
 • Tarvitset harjoituksiisi alle 20 minuuttia päivässä. Se ei todellakaan ole paljon, kun elämäsi suunta muuttuu ja sinä muutut säteileväksi, koska luotat itseesi.
 • Valmennus on tarkoituksella rakennettu äärimmäisen helpoksi, koska sukellamme heti ytimeen, ilolla.
 • Verkkokurssilla avaat vain tietokoneen ja saat ohjeet ja aloitat!
 • Olen tukenasi ja haluan tsempata sinua luottamaan itseesi. Se on elämäni suurimpia iloja.

Jotta varmasti tiedät mihin olet ryhtymässä ja mitä kaikkea saat kertamaksusi hinnalla…

 • Haluat löytää luottamuksen takaisin itseesi etkä tiedä miten sen löydät.
 • Haluaisit kuunnella sydämesi viestejä, mutta jokin ”estää” sinua.
 • Korvaat ilon ja luottamuksen lähteen huolehtimisella ja oma unelmaelämäsi jää toteuttamatta.
 • Tiedät, että haluat muutoksen elämääsi, mutta et osaa ottaa siihen tarvittavia askeleita…
 • Haluat tuntea onnellisuutta ja luoda sitä lisää maailmaan, mutta et oikein tiedä miten.
 • Haluat päästä elämässäsi eteenpäin mutta et oikein tiedä mihin suuntaan lähtisit.
 • Haluat tuntea sisäiset lahjasi, mutta et ole oikein tiedä kuinka opit tuntemaan ne.
 • Haluat löytää uskosi itseesi, oman onnellisuuden ja luottamuksen lähteesi.
 • Haluat olla vapaa toteuttamaan itseäsi, mutta et ole vielä löytänyt sinulle sopivaa väylää siihen.
 • Toivot lisää ihania sielullisia ystäviä, joiden kanssa energiasi lisääntyy ja voit tehdä myös yhteistyötä heidän kanssaan.

Opit toteuttamaan unelmiasi sisäisiä taitojasi sekä kykyjäsi käyttämällä. Valmennuksen opeilla haluat ottaa jokaisena päivänä hieman enemmän vastuuta omasta hyvinvoinnistasi ja rakkaus itseäsi ja koko maailmaa kohtaan kasvaa, hymyssäsuin. Sinun on tärkeää oppia tuntemaan itseäsi, kuka sinä olet ja kuinka ihana sinä olet!

Saat kaiken tämän valmennuksen aikana…

 • Sinua vahvistavia ja uudistavia harjoituksia, tehtäviä sekä videoita joiden tarkoitus on auttaa sinua tuntemaan itsesi laajemmin sekä syvemmin.
 • Videoiden avulla opit löytämään luottamuksen itseesi ja luottamaan valintoihisi.
 • Visualisointiharjoituksia, jotka vahvistavat sinua löytämään sisäisen itsesi ja rakkauden itseesi.
 • Energiatietoisuutta, jotta tiedät mitkä energiat vaikuttavat sinuun positiivisesti.
 • Samanhenkisen ryhmän tuen sekä valmentajan tuen kysymyksiä ja vinkkejä varten. Haluan sydämestäni antaa sinulle vain parasta.
 • Opit, miten rakkaus vetää puoleensa lisää rakkautta. Miten luottamus itseesi muuttaa elämäsi suunnan.

Sinun elämäsi on sinun mitä kauneimmalla tavalla, toivon, että nautit elämästäsi. Päästä valloilleen elämänvoimasi ja -ilosi ja tule mukaan upeaan ryhmään jossa jokaisella on päämääränä löytää itsestään itseluottamusta, rohkeutta, voimaa, energiaa, iloa ja tukea muutokseen.

Tämä valmennusryhmä on sinulle paras ja edullisin ratkaisu, jos haluat löytää rauhaa, tasapainoa ja elämäntarkoitustasi syvemmin ja laajemmin. Ja usko pois, valmennus on tehty ilolla. Ilon energia on korkeaa värähtelevää taajuutta, joka kiirii maailmankaikkeudessa vapaana ja vapaasti, tuoden samankaltaista energiaa monintavoin takaisin.

Olen suunnitellut kaiken sinulle valmiiksi. Sinun ei tarvitse kuin ilmoittautua mukaan ELÄ UNELMIESI ELÄMÄÄ verkkovalmennukseen. Olet mukana ja teet harjoitukset sekä tehtävät ja saat nauttia tuloksista.

Oletko jo valmis sädehtimään sinun omaa kaunista valoasi ja nauttimaan olemassaolostasi, hymyssäsuin?

Kaikki on suunniteltu helpoksi tehdä ja toteuttaa. ELÄ UNELMIESI ELÄMÄÄ -verkkovalmennus antaa sinulle syvemmän ja laajemman kipinän olla sinä ja se tuo sinulle uudenlaisen suunnan, josta on sinulle paljon hyötyä myös tulevaisuudessa.

Kurssi on juuri nyt uudistumassa, joten sitä ei ole toistaiseksi saatavilla! Liity odotuslistalle mukaan, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon siitä, kun kurssi avautuu jälleen!

BONUS: ILMESTYY PIAN

 
Voit osallistua missä vain ja saat verkon välityksellä lähes henkilökohtaisen sekä vuorovaikutuksellisen valmennuksen. Olen tukenasi koko valmennuksen ajan ja saat myös ryhmän uskomattoman voiman tueksesi. On aika tuntea itsensä ja rakastaa itseään lempeästi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!
Rakkauden lämmöllä ja ilolla

 

Tiina