Äiti Maria ja Kultaisten Enkelten ryhmäkaukohoito

Äiti Maria ja Kultaisten Enkelten ryhmäkaukohoito 2017-12-13T12:08:33+00:00

ÄITI MARIAN JA RAKKAUDEN KULTAISTEN ENKELTEN RYHMÄKAUKOHOITO KANAVOIDAAN PÄIVITTÄIN 

Äiti Marian ja Rakkauden Kultaisten Enkelten hoito on  hyvin voimallinen. Hoito tuntuu erityisesti sydämessä ja tuo sinua lempeästi rakkauden tilaan sekä se auttaa sinua saavuttamaan tasapainon elämääsi. Erillisyyden tunne, kaipauksen, turhautuneisuuden ja väsymyksen tunne häviää ja saat tilalle uudistavaa voimaa ja tasapainoa.

Hoito on ylitsevuotavaa ääretöntä runsautta, pyhyyttä ja armoa eikä ihme, sillä Äiti Maria rukoilee yhtäjakoisesti maailmojen puolesta ja Rakkauden Kultaiset Enkelit ohjaavat lempeällä tavalla uudistumaan. Hoidossa saat kokea rakkauden täyttymystä, iloa ja onnellisuutta. Hoito auttaa sinua yhdistymään jumalalliseen feminiinisyyteen, puhtainpaan rakkauteen, jolloin kaikki ylimääräinen putoaa luonnollisella tavalla pois.

Rakkaus itseäsi kohtaan on arvokkainta mitä voit saada ja kokea, sillä se avaa elämääsi äärettömän paljon uusia mahdollisuuksia. Äiti Maria ja Rakkauden Kultaiset Enkelit yhdessä hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti. Kehosi sekä mielesi saa yllin kyllin rakkautta, jotta pelkoon perustuvat ajatukset sekä tunteet putoavat luonnollisesti pois.   

Maksettuasi hoidon, sinun hoitosi alkaa samantien ja tulet tuntemaan hoidon monta päivää eteenpäin, jos niin tahdot. Sinun vapaata tahtoasi kunnioitetaan. 

Hoidon voit vastaanottaa missä vain, sillä pyyteetön rakkaus ei katso paikkaa eikä aikaa. Tärkeintä on, että avaudut vastaanottamaan hoidon. Voit sanoa ajatuksin tai ääneen, että vastaanotat Äiti Marian ja Rakkauden Kultaisten Enkelten ryhmäkaukohoidon. He kuulevat sinua. 

Koska hoito toimitetaan sinulle heti maksun jälkeen, luovut 14 päivän oikeudestasi palauttaa tilaamasi tuote. Kiitos, että huomioit tämän maksaessasi hoitoa. Hoidossa huomioidaan aina lemmikkieläimet sekä lapset.  

Äiti Marian sydämeen mahtuu jokainen lapsi aina ja kaikkialla. Hän auttaa lempeällä rakkaudellaan löytämään myös oman sisäisen lapsen, jotta sydämen aukeaminen on turvallista ja luonnollista. Kaikki on rakkaudessa yksinkertaista ja pyhää. Äiti Maria hoitaa lempeästi äidillisellä rakkaudellaan kaikkia maailman lapsia, johon me kaikki saamme kuulua.

Olet lämpimästi ja äärettömällä rakkaudella tervetullut mukaan!

Mitä vastaanottavaisempi ja avoimenpi olet, sen laajemmat ovat hoidon vaikutukset. Hoito on turvallinen ja sinut maadoitetaan Äiti maahan rakkaudella. Tulet olemaan läsnä kehossasi voimakkaammin, jolloin sinun on paljon helpompaa jatkaa elämässäsi eteenpäin siihen suuntaan johon sinä itse toivot.

Osallistuja kirjataan Äiti Maria sieluperheen rakkauden pyhään kirjaa rakkaudella ja käydään henkilökohtaisesti läpi hoidon aikana.

Äiti Marin sielunperheen ryhmäkaukohoidon asiakaspalautteita.

”Kaikenkaikkiaan hoito tuntui niin Rakkaudentäyteiseltä 💕💕useamman kerran kyyneleet vierähtivät korviin , kämmenistä säteili lämpöä, korvia kumotti,sydänalassa on edelleen keveyden ja lämmön tunne. Vaikka taivas oli pilvessä ja rullaverho lähes alhaalla huone täyttyi kerran kirkkaalla valolla. Lopussa tuli suuri kiitollisuus💞💞💞 On edelleenkin hyvällä tavalla ”pöllähtänyt” olo. Kiitos ,kiitos,kiitos Tiina❤❤❤,että mahdollistit Äiti Marian hoidon minulle.”

”Valotervehdys Tiina Rakas, Sydämeni kauneimmat Kiitokseni ihanasta Taivaallisesta hoitolahjasta, hoito oli todella ihana, kaunis, lempeä, rakkaudellinen, kokonaisvaltainen, avaava, hoitava, sielusuunnitelmaa aktivoiva Unelmien toteutukseen.”

”Tunsin hoidon myös vahvasti fyysisesti kehossani, olen tullut hyvin herkäksi, kun keho ja sielu ovat yhdistyneet ja linjautumassa Rakkauden Taivaalliseen Lähteeseen yhä puhtaammin ja tietoisemmin, on todella tärkeää pitää Sielun temppeli terveenä. Kehossani tuntui monia nykäyksiä, irtipäästämistä ja vapautumista, olo tuntuu kevyeltä ja onnellisesta, Kuulin myös hoidon aikana Enkelikellon soittoa, se oli taivaallista musiikkia, niin Sielua hyväilevää.”

”Tunsin että oman verkostoni kautta oma lähisieluperheeni (tyttäreni perhe ja elämänkumppanini) olivat mukana samassa rakkauden virrassa, kokemus, että olemme yhtä oli erittäin vahva. Hoito oli todella kohottava, energisoiva ja hoitava.”

”Sielun Rakkaudella ja ilolla kiittäen Sinua Tiina, Ihana TaivaallinenEnkeli hoitolahjasta. Otan ilomielin vastaan iltajatkohoitoa, KIITOS!  – Siunaten Elsa”

”Hoito alkoi vaikuttamaan heti ilmoittautumiseni jälkeen perjantai-iltana. Olen huomannut muutoksen omassa olotilassani ja olen paljon rauhallisempi enkä enää hermostu negatiivisista asioista. Nautin ja rakastan elämää entistä enemmän. Hymy on voimaa. Hoidon aikana tunsin vahvaa rakkaudenlämpöä ja kehoni puhdistui, kyyneleet tuli. Kiitos, kiitos, kiitos.”

Vahvista rakkauttasi itseesi ja tule kokemaan kaunis, lempeän voimallinen ääretön rakkaus. Rakkaus on hoitavin, puhdistavin ja uudistavin energia. Ihana lahjaidea itsellesi, ystävälle, äidille, isälle, puolisolle, kaikille, jotka haluavat lisätä rakkauden parantavaa energiaa itsessään.

Ilmoittaudu nyt mukaan, jolloin hoitosi saa alkaa!

Hinta joulukuun ajan ainoastaan
49€ sis. 24%alv

TERVETULOA MUKAAN!