On aika ravita itseään aidolla rakkaudella…

On aika ravita itseään aidolla rakkaudella…

RAKKAUS ON YLTÄKYLLÄISYYS

RAKKAUS ON LIIKETTÄ. RAKKAUS ON TOIMINTAA. RAKKAUS ON. SE KASVAA RAKKAUDESSA. SEN RAKASTAVA TAAJUUS HEIJASTUU SEKÄ YLÖS ETTÄ ALAS. SEN RAKASTAVA VÄREILEVÄ OLEMUS KOSKETTAA SYVÄLLE JA LAAJALLE…

Etsitkö rakkautta?

Rakkaus on ohittamaton ilmiö.

Onko mitään arvokkaampaa kuin aito ja todellinen rakkaus?

 

Maailmassa etsitään juuri tuota arvokkainta energiaa. Aitoa rakkautta, joka pois pyyhkii kaipuun, surun, arvottomuuden, syyllisyyden ja matavärähteisen energian.

Matalavärähteinen energia on halunnut kärsimystä, vihaa ja väsymystä sekä monimutkaisuuksia. Se on halunnut pitämään ikävää omalle tasolleen. Se on halunnut harhauttaa meidät pois tuosta ainutlaatuisesta ilosta joka sydämessämme asuu.

Tämä ajanjakso tuo upeita muutoksia elämässäsi.

Keskity vain näkemään hyvää, iloa ja valoa. Ja tosiasia tulee olemaan, että juuri hyvä, ilo ja valo tulevat lisääntymään elämässäsi.

Liian kauan meitä on pyritty hallitsemaan sillä, että meidän täytyisi tehdä sitä tai tätä, jotta löytäisimme sydämen tien.

Liian kauan meille on opetettu ulkoapäin olemaan arvottomia, onnettomia, syntisiä ja syyllisiä. Olen aina ollut ”kapinallinen”, sillä nuo asiat eivät ole koskaan resonoineet sydämessäni. Olemme vapaita sieluja jokainen. Ja nuo ulkoa opitut asiat on aika viedä sydämeen ja kuunnella onko ne sydämen tietoisuudessa totta vai tarua?

 

Mikä on rakkaus?

SE saa rakastamaan, loistamaan, säteilemään, nuortumaan, hymyilemään, pulppuamaan iloa.

Rakkaus on liikettä. Rakkaus on toimintaa. Rakkaus on olemassaoloa.

Olemme etsineet rakkautta monesta eri suunnasta… Olemme etsineet rakkautta kaavamaisesti, ulkoapäin opitusti ja määritellysti.

Rakkautta ei voi määrittää, sitä ei voi kahlita eikä sitä voi omistaa. 

Rakkaus kuuluu kaikille.

Rakkaus on kaikialla.

Maailmassa on nyt aika jolloin elämääsi virtaa aitoa rakkautta ja uusia asioita, jotka kaikki tuottavat sinulle pulppuavaa iloa ja sielun valoa.

Tämä ajanjakso tuo huikeita muutoksia jokaiselle, jotka avautuvat vastaanottamaan ja hyppäämään syytösten oravanpyörästä rohkeasti ulos. Se kaikki on ollut harhaa.

Elämääsi on tulossa paljon kaikenlaista hyvää. Keskity vastaanottamaan tuo hyvä elämääsi ja niin nopeutat elämäsi kaunista muutosprosessia. Pidä kiinni tuosta ajatuksesta, tunteesta ja toimi sen mukaisesti. Muista, rakkaus on liikettä ja se on myös toimintaa.

Vahvista itseäsi lauseella: Minulla on yllinkyllin kaikkea mitä ikinä tarvitsen.

Olet rakas ja sinä olet rakkaus.

Tämä asia ei muuksi muutu vaikka voissa paistaisi. : )

 

Rakkauden pulppuavalla ilolla, Tiina

 

 

2017-10-27T23:21:43+00:00 |Kommentit pois päältä artikkelissa On aika ravita itseään aidolla rakkaudella…